søndag 5. september 2010

Inspirasjon: Gledens hjem

Bildene fra hjemmet til franske Myriam har jeg sett tidligere på en blogg, nettside eller lignende. Og jeg har aldri glemt de, men ikke funnet de igjen. Derfor var det ekstra moro da jeg ramlet over de på nettsiden til franske Marie Claire. Maryiams hjem oser av sjarm, eventyr og ekte glede! Når jeg ser på bildene kjenner jeg at det kribler helt fra stortå til hårtust. Det er noe eget med dette hjemmet: lamper formet som skyer og dyr, lekne former og farger. Elsker! Kos dere med de nydelige bildene denne søndagen:)


Maya

9 kommentarer:

Allis i Eventyrland sa...

Fantastiske lamper! :) Og perfekt bruk av farger, jeg føler ofte at alt for mange farger gjør det "rotete", men det får jeg absolutt ikke følelsen av her. :)

SavanneTreet sa...

Såå koselig hjem, det falt jeg for med en gang =)
Kreativt!!
Ha en finfin søndag, hilsen M

Tove sa...

å ja, for et fantastisk hjem!!

Rosetrend sa...

Et fresht hjem! Skjønner at du lar deg fascinere. Men du har en ganske så god evne til å gjøre mye gøy i ditt eget hjem også ;o)

Hanne sa...

Å ja jeg elsker det hjemmet! Det er bilder av det samme hjemmet i boka "Paris family style" fra Paumes og som jeg har.
http://babyramen.blogspot.com/2010/03/paris-family-style.html
Utrolig fargerikt og elsker de sky-lampene!!...vil ha....:)

svimelaura sa...

Guri malla!!! Så mange fine farger på en gang:) Dette var et nydelig hjem! Kjekt for oss også at du fant nettsiden igjen!

bare WUNDERBAR sa...

Så fantastiske billeder... Nu fandt jeg jamen da tilbage til dig.. jeg fulgte med tidligere da jeg havde min tidligere blog (fruens syslerier) og da hed du vist Frk Mayas Loft istedet ik... :) Nu følger jeg ihvertfald med fra min nye blog også, du skal være velkommen til at kigge ind.. :)
KH Rakel.

Andregasellen sa...

Sweet!!!Jeg elsker interiøret!!!Bare dørene er jo 'to die for'!De skylampene er bare rålekre, jeg digger annerledes interiør med et streif av humor!!!Fantastisk:)

Talentina sa...

helt utrolig tøffe lamper!!