tirsdag 7. september 2010

Minner i ramme

Ting tar ofte tid i det Maya'nske hjem. Spesielt å finne bilder til å ha på veggen. Så lang tid tok det at vi faktisk rakk å få solgt leiligheten før jeg fant rammer og bilder som kunne være en start på en bildevegg. Den som venter på noe godt?
Det første bildet er papirklipp fra Kina-reisen vår i fjor. Et fantastisk stykke arbeid som har ligget i skuffen min i påvente av om det skulle i ramme eller på fat. Det ble ramme. Kan hende det hadde blitt ødelagt med lim og lakk på fat. Bilde nummer to er et skjell-bilde laget av min avdøde bestemor. Det gjorde seg virkelig i ramme. 
Jeg synes de to bildene passer hverandre i farger og stil, og fant ut at de kan være gode utgangspunkt for videre bildevegg. Jeg hadde flere ideer til denne bildeveggen, men jeg rakk ikke gjennomføre det før vi flyttet. Så da har jeg altså noe å glede meg til når vi finner noe:)  
Hekleteppet som vises kjøpte jeg på loppis i våres. Litt hull her og der som jeg tenker å tette etterhvert. Mønsteret er så fint.Vil også spre ordet om Give-away inne hos Allis i Eventyrland. Hun feirer 100 innlegg og man kan vinne et valgfritt produkt fra hennes Epla-butikk! Jeg har tidligere skrevet om origami-fuglene jeg kjøpte hos henne her.


Oppdatering: Huffda, det skjedde noe kluss med innleggene mine, så dette måtte legges inn på nytt. Jeg ser bildet i bloggrollen ikke oppdateres så fort, men nå håper jeg det skal være i orden:) Han en fiiin dag!

Maya

4 kommentarer:

Åse Marit sa...

Kjenner til det der med at ting tar tid!

Herlige bidrag til den komande bildeveggen. Så koselig med skjellramma som bestemora di har laga:) Gler meg til sjå den ferdige bildeveggen din!

God dag til deg!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..ting tar tid..I know:)
Ble jo kjempefine i rammene dette her...bildevegg ja....har ikke det..er bare et bilde over sofen ennu...vet ikke helt hva som skal dit ennu:)
Kos deg på landet...er jo deilig der nå:)
eddaKlemmer

Allis i Eventyrland sa...

Bildene passet jo perfekt sammen, kommer til å bli kjempefint! :)

Og så gøy at du vil være med på give awayen min, hurraaa! :)

Ha en fin tirsdag videre!

Talentina sa...

utrolig flotte bilder du har lagd!