torsdag 2. september 2010

Prosjekt: Blomstergirlander

Siden jeg har vært uten nett så lenge, er det en del ting jeg ikke har publisert på bloggen. Det kommer derfor noen innlegg fra loftet selv om nøkkel er overlevert og vi bor i et lite rom i en kjeller ute på landet. Jeg har kun tilgang til internett på skolen, så surfingen taes i lesepausene. Snakker om at livet blir annerledes når man skal skifte bo:)
En av småprosjektene jeg har drevet med er å lage disse blomstergirlanderne. Jeg trengte litt va-va-voom på veggen sammen med lyktene fra Søstrene Grene.
Blomstene er klippet ut av papir, noe som var veldig enkelt og tok lite tid. Jeg brukte et fat som mal, tegnet rundt og klippet ut en sirkel, brettet den i tre deler og klippet til slutt en avrundet kant ytterst. Man får da en blomst med åtte kronblader. Deretter ble blomstene festet sammen ved å tre en tråd gjennom alle oppe og nede. Så var det bare å henge opp og dandere på veggen. Veldig enkel moro og pynt, og det kan jeg like:)

Maya

11 kommentarer:

Châtaigne sa...

Helt nydelig! Jeg elsker papirklipp, og denne girlanderen var kjempefin.
Ha en fortsatt fin torsdag!

(eddas) sa...

De var jo helt adorebal:)Du finner på så mye fint...hvor tar du det fra???:)
Håper det ordner seg for dere om ikke så alt for lenge...hvor på landet er dere nå?
ha en kos dag,solen skinner iallefall..
eddaKlemmer

En fugl i hånden sa...

Utrolig fin idé, og en herlig afveksling til vimpelrækkerne! :))

Tove sa...

noe så fantastisk nydelig!! Både fargene du har brukt og selve blomstene.. dette må jeg nok prøve en dag:)
klem

s h i n e d e s i g n sa...

Det ble jo superflott!!! Deilige farger :-)

mi-rachel sa...

tøffe!

Unknown sa...

Jammen stiligt!
Og du e jo så flinke te å ta bilder og få det skikkelig fram :o)

Håpe du snart får flytta inn i nytt hjem snart :o)

Kvinnse sa...

Du er så flink. jeg har hatt en laaang bloggpause. men det ser ikke ut som at dine lyse ideer har noen ende. Dette må jo være perfekt til å på min overbygde terrasse. :o) Takk takk for en god idè

Ellen sa...

Wow, det ble jo skikkelig vavavoom det der!Kjempefine ble de!Enda en god idè fra deg:)Jeg digger fargene på blomstene, de passer så bra sammen.
Ha en finfin kveld!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så dekorativt! Den fikk jeg lyst til å prøve. ☺

re:signert sa...

FOR noen skjønner girlandere. Elsker girlandere. Med og uten lys. Kom over en eske med bursdagsgirlandere, ubrukt, fra en sjappe i trøndelag fra 70 tallet. EN HEL ESKE: Du kan tro jeg skal be inn på fest! Det skaper stemning. MEn eller uten lys. Og fargekombinasjonen du viser er bare en drops delight!