fredag 5. november 2010

Jeg er offisielt forelsket : loppeinnlegg

At jeg er forelsket i sambo har vel egentlig vært offisielt i ganske mange år nå. Men det hindrer ikke meg fra å ha forelskelser på si! Nå snakker jeg ikke om andre maskuline vesener på to bein; heldigvis for sambo. Men heller sånne ufarlige, fine, gamle bokhyller som man finner på loppemarked. Og ihvertfall sånne som man har hatt på ønskelisten lenge og endelig finner. Og det på bursdagen sin! Forrige lørdag fylte denne damen hele 33 år, og det ble behørig feiret med en kjørevillig sambo og loppemarked. På det første loppemarkedet fant jeg altså denne, i mine øyne, godbiten. Jeg klarte å prute den ned fra 200 til 170 kr (Jeg er ikke så flink til å prute. Jeg blafret med mine lange øyevipper, kastet litt på den blonde manken,  og spurte loppemannen om jeg kunne få den til 150 kr siden jeg hadde bursdag. Mannen gjennomskuet sannsynligvis at jeg ikke var ekte blondine, - burde tatt den etterveksten-, og gikk bare ned til 170 kr). Men pytt, 170 kr en halv time etter at loppemarkedet var åpnet syntes jeg var et ganske så godt kjøp, så den ble med hjem.

Bokhylla står i stuen her vi leier selv om det strengt tatt ikke er plass til den. Den står kliss inntil Montana-reolen, bare for at den er så fiiin! Hihi. Det ser ut som at de forrige eierne har brukt bokhylla som stereobenk, hullene i bakveggen vitner om det. Men det kan fikses. Jeg tror den skal få beholde fargen sin, men har andre, fine planer for den. Skulle bare hatt verktøyet mitt her så jeg kunne fikse med en gang.
På loppemarkedet fant jeg også et fint lite arkivskap i tre, i hyllene sine hadde det mange pensler som var tatt godt vare på. Perfekt for en hobbymaler som meg. På bildene vises bare halvparten av penslene, så her har jeg mange å meske meg med fremover.


Det skjer lite nytt på boligfronten, vi har tapt de budrundene vi har vært med i. Og tiden min går for det meste til master-studiene. Jeg har begynt å intervjue nå, så det er nok å henge fingrene i. I tillegg skal jeg jobbe i helgen, så det er littegranne travelt. Men det er kjekt med ekstra penger på desemberlønnen når man er vikar:) Håper dere som er innom har fine novemberdager!
Takker og bukker til alle de som legger igjen kommentarer selv om jeg ikke har tid til å kommentere tilbake for tiden. Det varmer mitt hjerte!:)

Maya

16 kommentarer:

allesistgut sa...

Jeg kan forstå hvorfor du ble forelsket i denne. Gratulerer med den! Ha en fin helg!

Hilsen allesistgut

Patina-H sa...

Det var vel ein perfekt bursdag, loppemarked og funn :) Og dei 170,-gjekk jo også til ein god sak, sjølv om ein ikkje akkurat tenker det i kampens hete, hi hi :)
Ynskjer ei god helg !

Anonym sa...

så utrolig kul hylle!!! lykke til med den!

Marit

majamysil sa...

Veldig fin og bra du skal beholde trefargen. Det er så fint med treverk mot hvitt :) Og grattis med dagen som var, da er vi 77- modeller begge to;)

en støvel og en sko sa...

Denne bokhyllen var fantstisk fin, så forstår godt at du er forelsket i den. God helg!
Klem

Rosa sa...

Så fin hylle!! Synes du var flink, jeg! Jeg er nemlig ingen pruter, jeg heller;-)

Jeg holder selv på med prosjektoppgave i tillegg til full jobb, så jeg skjønner hva du mener! Heier på deg, kan man spørre hvilket studie du tar? :-)

Ha en flott helg, ikke glem å slappe av og kose deg litt også da!

Klem, Rosa

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Åh slike hyller kan en aldri få for mange av:)kjempefin....og pensler er også kjekt og ha....
ha en fin helg
eddaKlemmer

russiske damer sa...

Takk, det var fint sagt!

En kopp kakao sa...

Heldig heldig heldig!! Den hylla var veldig fin!!! =) Goood helg :)

Mollie sa...

Kjmepefin! Og bra pruta syns jeg, det er jo nesten ikke mulig å prute på loppis lenger. Her om dagen fikk jeg litt sjokk da en jente ved siden av meg spurte om prisen på et skap (et ganske så vanlig skap fra 70-tallet) og fikk høre at det kostet 1000 kr!?!! Jepp, tusen spenn. Det hører liksom ikke hjemme på loppis spør du meg. 170 kr er en fin pris. Da har du liksom kuppet da :-D Lykke til med huskjøp, håper dere finner noe dere liker!

Hilsen fra Mollie

Pia sa...

Stilig hylle - skjønt å gjøre noen loppekupp;)

alvorada sa...

Fabelaktig fin bokhylle! Så absolutt et kupp. Og så utrolig morsomt du skriver! "Burde tatt den etterveksten" -hahaha! Fantastisk! :)

alvorada sa...

Og GRATULERER MED DAGEN! Hurra-hurra-hurra!

Hanne sa...

Gratulerer med dagen på etterskudd:) Nok en award til deg på bloggen min:) Helt frivillig om du vil gjøre noe med den:) Ha en fin søndag!

mi-rachel sa...

forstår forelskelsen din!

Anonym sa...

Kjempe fin! Driver å roter rundt etter noe lignende selv:)
se gjerne innom bloggen min alle sammen.
<3