onsdag 2. februar 2011

Kjøkken: Før

Det begynner å nærme seg slutten for mini-oppussingen av kjøkkenet. Ting tar tid! Oioioi, så mye jeg har sparklet og pusset. Da jeg trodde vi var ferdige med sparklingen så stemte det visst ikke, for da malingen kom på poppet skillene og spikerhullene frem. Da var det bare å hente pussekloss og sparkel igjen...Men for en forskjell det har blitt med små midler. Det liker jeg så godt! I løpet av uken kommer etter bilder også, skal bare bli helt-helt ferdig først. Men jeg antar dere skjønner hvorfor vi ville endre på kjøkkenet? Det var mørkt og lite trivelig. Litt for mye blanding av alt mulig. Kjøkkenet er heller ikke så praktisk, og det prøver vi å endre litt på. Døråpningen dere ser på nederste bilde vurderer vi å dekke til for å få utnyttet plassen på kjøkkenet ordentlig. Men vi vil bo oss litt inn før vi gjør så mye mer. Det blir flere mini-oppusinnger på kjøkkenet etterhvert, akkurat nå gjør vi det vi har råd til for øyeblikket. Men det er virkelig ikke mye som skal til for at det skal bli litt mer koselig. Nå har jeg jo ikke tatt meg tid til å rydde før jeg tok disse bildene heller, så etter-bildene kommer uansett til å se mye bedre ut, hihi.Maya

8 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Dette blir så bra etter hvert:)
klemklem

ReVinyl sa...

Så mye spennende det blir for dere fremover...Størreslsen på kjøkkenet ser romslig ut. Godt med lys. Virker enda større da.

Jeg e l s k e r fargen på kommonden ;)

Amalie sa...

Hei du :D

Så fint at du er tilbake!
Blir veldig spennende å følge med på her fremover ja :)

Lykke til videre!
Klem!
Amalie

Anonym sa...

gleder meg til å se etter bilder!!! og se mere av denne leiligheten/ rekkehuset eller hva det nå du bestemmer deg for at det er;-)

Hege Evensen sa...

Så spennende, gleder meg til å se:)

Janis sa...

Blir kjekt å sjå etter-bildene :)) Lukka til med arbeidet!

Marianne sa...

Som en av dine "hemmelige lesere" er det vel på tide med en kommentar nå ;)
Jeg er så glad i før og etter-bilder, så det skal bli spennende å se hva dere har gjort så langt!

Blandet loft sa...

Må være deilig med litt større kjøkken!!! For det er jo litt større enn det dere hadde.