tirsdag 1. februar 2011

Liker dette: Finnsdottir design

Først av alt, tusen takk for alle kommentarene og "velkommen tilbake", det er hyggelig! Skal suse litt rundt til alle sammen etterhvert som tiden strekker til. Og så til det noe annet hyggelig: Finnsdottir. Som leser av danske interiørblader la jeg for ett års tid siden merke til noen fantastiske vaser i enkelte reportasjer. Det sto ikke hvem og hvor de var fra. Jeg siklet i det stille. Gleden ble stor da navnet etterhvert dukket opp: Thora Finnsdottir. Etter kjapp googling dukket katalogen hennes opp, og det er virkelig godteri for en keramaikk-liker! Damen er fra Island men har gått på skole i Danmark (Selvfølgelig er Danmark innblandet på et vis...). Et sted har jeg lest at hun inspireres av det rundt seg, alt fra glassvaser til barnas leketøy. Og det vises i designet hennes. Jeg har i lang tid tittet etter vasene hennes, spesielt fra "Samsurium" (bilde 2), og gjett hva jeg fant på Norway Design i Oslo her om dagen! Joda, nå er jeg den lykkelige eier av en lysestake. Sprengte studentbudsjettet mitt totalt, men er likevel fornøyd, hihi. Jeg håper dette innlegget når ut til noen av de som har nettbutikker slik at de blir oppmuntret til å ta inn sakene hennes. De selger visst veldig bra på Norway Design (hint hint...).

8 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Å, nydelige ting...
Takk for at du deler med oss :)
Forstår godt at du ikke klarte å glemme disse tingene ;)
Klem

Høytrykk sa...

Å, så fint! Kunne tenkt med både vasen og ringen på det første bildet. Dette må sjekkes ut, takk for tips!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Det var jo nydelig det der da:)
Ja...ikke fylle opp ja...he he jeg skal snakke med deg om et år??:)
Men er vel deilig og komme i hus...kan jeg spørre hvor dere bor??
klemklem

Anonym sa...

Så fine de var/er:) Liker teksturene. Og de nøytrale fargene. klem, e.

Mathildes skatter... sa...

De var jo helt fantastiske. Tror jeg må innom å handle bittelitt :)

Allis i Eventyrland sa...

Perfeksjon! Så utrolig mye fint! :)

idyll sa...

Takk for koselig kommentar.. Å guri så masse lekkert du hadde snust frem her.. Elsker spesiellt vasene!!! LEKKERT!!! Å grattla med ny erobring, får jo aldri nok lysestaker;)

Ha ein strålende kveld

gult hus i svingen sa...

å ja, håper flere tar inn hennes produkter:) De er nydelige:) leeenge siden jeg var ho Norway Designs, må en tur dit da, skjønner jeg:)
Gleder meg til å se kjøkkenet, er spesielt interessert, da vi også skal pusse opp vårt... Får sommerfugler i magen av å tenke på det:)
Er så glad du likte spisestuekroken min/vår:)
klem fra Trine:)