torsdag 10. februar 2011

Kjøkken: In progress

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra et helt hvitt kjøkken. Det er litt for meg selv også, siden vi snart skal fargelegge det. Og da trenger jeg noen Før og Etter bilder for å se forskjellen. Jeg er så spent! Herregud, jeg vet vi bare skal male. Men samtidig så føler jeg at det er litt i sprekeste laget, selv for meg. Det er første gangen vi lager et rom helt fra "skratch" av, med bare et hvitt lerret. Hvordan vil ting passe sammen? Blir det kjølig eller rotete? Noen som kjenner seg igjen?
Kjøkken ligger mot nord-øst så det er lite sol der. Og det kjennes av og til veldig "kaldt" der inne. Før vi kjøpte bolig tenkte jeg at stuen kan være et litt rolig rom, og så kan vi ta den litt ut på kjøkkenet. Jeg har lyst til å ha et kjøkken hvor vi føler oss hjemme, hvor vi har lyst til å sitte lenge, titte rundt og minnes reiser og se på "rare" ting og farger. Litt hippie, men i rene former...

Vi har fjernet et par skapdører for å gjøre det litt mer åpent. Planen har vært å flytte litt om på overskapene, men da vi fjernet listene så vi at takplatene var lagt på en lite pen måte over skapene, så den tanken må vi foreløbig slå fra oss. Men det hjalp å bare fjerne dørene altså. Endelig kan jeg se finingene mine, hihi! Altså, koppene og skålene som jeg samler på. Under her ser dere Før og Etter. Det er mye lysere og luftigere, det er en fryd! Lampen kommer også til sin rett. Det store furubordet er byttet ut mot et lite klapp-bord som lå på loftet etter tidligere eiere. Litt lite, men passer perfekt inn på kjøkkenet. Til helgen skal vi gjøre de siste innkjøpene, så får vi se hvordan det blir helt til slutt. Er sååå spent!


Vel vel, masteroppgaven kaller, bort med interiørtanker inn på teori. Blogges!:)
Maya

12 kommentarer:

ReVinyl sa...

Jeg gleder meg til å se hvordan det blir til slutt!

Ble lufting og fint der dere har fjernet skapdørene. Visuell nytelse å se de vakre godsakene dine ;)

gult hus i svingen sa...

kjøkkenet blir bedre og bedre for hver gang du blogger det:) Hvor skal dette ende?:)

Klem fra Trine:)

Frk.Eplegrøt sa...

Hei!
Først til kommentaren hos meg :Næhh!Mener du å si at dere har flytta til Drammen? ang.de håndtakene/hengselene du drømmer om så tror jeg jammen meg du må sette ut en etterlysning her ja - hehe.4 år uten er vel nok ;)
Så til kjøkkenet! - det er alltid fasinerende hva litt maling gjør!Lekkert - og virkelig fint når skapdørene ble fjernet og alt det fine og fargerike kan vises frem:)
Gleder meg til mer!
Fin dag til deg :)

Frk.K sa...

Så fint det ble! Digger lampa over kjøkkenbordet - kjempekul! :D

Lykke til med oppgaveskriving!

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Ahh så fint det har blitt og enda er det mer sm skal gjøres! kjempe spennende å få følge med på. Ja, jeg har og kjent på det å ikke helt vite hvordan alt vil komme til å se ut / føles helt tilslutt (med tanke på oppussing..) skummelt og spennende. Blir det for "KAldt"? Rotete? Det gjenstår å se, men tror nok at uansett så vil resultatet hos dere bli BRA!

Stå på!

Allis i Eventyrland sa...

Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir! :)

frk.B sa...

Oi, så spent jeg er på å se fortsettelsen!
Gleder meg!

an-magritt sa...

GLEDER meg til å se fortsettelsen.
Liker kjøkkenet ditt veldig, veldig godt!

Mollie sa...

Så fint og lyst det blir! Tingene du stiller ut er jo herlig fargerike, skulle gjerne hatt en sånn åpen hylle på mitt kjøkken.....Os så kult at dere fant både bord og lampe som kunne gjenbrukes av dere da!

Blir moro å følge med :-)

Hilsen fra Mollie

Svenngården sa...

Stas å kunne bruke ting som "hører" til huset!
Gleder meg veldig til å se videre, så stor forskjell som det allerede har blitt blir det spennende å se hva mer du har planer om :D

Lykke til!

Amalie

Marina sa...

Jeg synes det ser superhyggeligt ud. Ikke mindst fordi du har så mange smukke ting som spræller lidt med farverne.

SpdZ sa...

great job, the kitchen looks lighter and more open. beautiful!