mandag 21. februar 2011

Nude: en av tingene jeg er fornøyd med på kjøkkenet akkurat nå

De nederste kjøkkenskapene har vært gule. Det er de ikke nå lenger (eller snart, må male over bare jeg gidder). Gule kjøkkenskap er tøffe hos andre, men hjemme hos oss ble det liksom...ja, jeg vet ikke helt. Det stemte ikke. Så nå er det over til plan B. Det ene jeg er fornøyd med på kjøkkenet nå er at den turkise skjenken er kommet på plass, ikke fullt så fornøyd med at den ennå ikke har fått håndtak dog. Enda den har vært ferdigmalt i 4 år. Jeg finner ikke de jeg vil ha, så mulig det kommer en etterlysing på bloggen etterhvert. En annen ting jeg også er fornøyd med er at den ene stolen er malt i fargen "Nude" som jeg lagde for Kulør i fjor! Den passer fint inn sammen med skjenken. Og det beste av alt er at sambo synes den er ok. Altså, at fargen heller mot rosa er godtatt, for den er ikke FOR rosa. Hurra!

Plakaten er fra Kina, lysestakene er selvlaget, likeså det gule bildet med heklebrikke.

Foruten å plages med kjøkkenet (For det er det jeg gjør nemlig, jeg får det ikke til som jeg vil. Selv om jeg plages, så er det sånn "god-plages", for jeg liker jo å tenke og fundere over hvordan det kan bli som jeg vil. Jeg sier jeg, fordi samboer er fornøyd om det er helt hvitt, eller om skapdørene er gule, eller om de er grå eller hva de er. Han sier ifra når han ikke liker noe, men det er heller sjeldent i forhold til meg). Altså foruten å plages med kjøkkenet, plages jeg også med masteroppgaven. Det skulle jeg ha likt å vie et helt innlegg til, men siden det strengt tatt overhode ikke har noe med interiør å gjøre spares dere for det. Oppgaven er faktisk litt god-plaging den også, for det er så moro når jeg får det til. Oppi alt dette driver jeg også og roter oppi stoffene og dynetrekkene mine. Jeg har ikke så mange, men mange nok til å konkludere med at jeg ikke trenger så mye. Derfor kommer det nok noen stoffpakker om litt til salgs. Ikke at jeg har så mye lekkert som Kaspara, men kanskje noen blir glade likevel.

Sånn, nå skal jeg plages litt mer med dette eller hint;)
Maya

20 kommentarer:

(eddas) sa...

Kjempefine farver...den nude likte jeg godt...har akkurat malt masse i farver jeg har blandet selv i turkisgrønn og rosa:)
ha en fin dag,og lykke til med oppgaven...
klemklem

Unknown sa...

Så fint det blir!!!!
Kjekt å følga med deg :o)
Skikkelig like nude-fargen din og.

Masse lykke te med oppgaveskrivinga di og da snuppa :o)

Rosa sa...

Høy gjenkjennelsesfaktor i dette innlegget!! Tenker på masteroppgaven. Jeg sitter og svetter over bacheloroppgaven... mens jeg henger litt på fb, diverse blogger eller koker meg en ny kopp te. Og aldri er leiligheten så ren og støvfri som når jeg egentlig burde skrive på oppgaver eller lese til eksamen. I don't get it! (Eller jo, jeg gjør jo egentlig det;-)).

Jeg drømmer om gult kjøkken jeg, da! Gule dører i mitt 60- tallskjøkken. Tror det hadde blitt kult, trenger litt farge og å være litt vågal! Blir det for ille er det jo bare å male over igjen, for tid har jeg jo nok av... *kremt* :-)

Ha en strålende mandag iallefall, Maya:-)

Klem, Rosa

Kristine sa...

Super skøn side.
Tusinde tak for kigget ;)
ha en dejlig dag
Kh
Kristine

Marina sa...

Meget smukt sammen. Lige til at blive lidt lykkelig af.

gult hus i svingen sa...

selv om kjøkkenet ikke blir gult(jeg hadde gledet meg til å se det,men), blir det helt sikkert knallfint:) Rosa stol til turkis skjenk ble bra det:9 Er spent på resten jeg nå altså, en skikkelig triller dette;)

Hvordan har du laget lysestakene? Ser ut som om du har lima sammen noe, men hva?:) Sklikkelig fine er de:)

klem fra Trine:)

Nina sa...

Nude - mon om det ikke må være favorittfargen til det motsatte kjønn?? Helt genialt å lage en nude-farge som heller mot rosa for å legimitere den ;).

Jeg har ikke vært inne her jeg etter at du startet opp med ny-bolig-blogging - så nå fikk jeg jammen en del å lese igjennom. Men det var koselig ;). Lykke til.

designhund sa...

lekket LEKKERT atså!
jeg elsker fargene, bildet, ALT!

s h i n e d e s i g n sa...

Virkelig en spennende farge du lagde for kulør! På stolen din ble den helt lekker!!!!

Agnethe sa...

Lekkersmekkert!

Er spent på å følge med på kjøkkenet ditt. :)

Pia sa...

Du er flink til å sette sammen farger!

Hanne sa...

Fint!!! Fine farger sammen!

La luz del norte sa...

Nude er nydelig! Jeg er ikke noe glad i rosa, men denne er jo litt sånn gammeldags og det er jo topp! :)

Håper du har fine dager med god-plaging på flere områder!

Klem fra Solrosa

Inger Johanne sa...

Knallfin Nude-farge! Til og med eg som ikkje er rosa-fan likte den! Og så syns eg skjenken din har ein fantastisk farge òg! Knottar er vanskeleg! Men kva med noko frå Anne Black? Ho har mykje lekkert..!

Fin kveld til deg!

an-magritt sa...

Elsker fargene i disse bildene. Så harmonisk og lekkert!!

Fragmenter sa...

Nydelig skjenk, og flott stol i veldig fin farge. Artig å lese om Nude hos Kulør også:-)

Masse lykke til med master-oppgave!

Lill Engedahl sa...

Hei

Så fine farger du bruker :)
Hva med å dele litt fargekoder? Syntes det er vannskelig å finne noe annet en beige, hvit og grå. Elsker pastellfargene dine :D

Davids Engle sa...

meget fine farver. Jer er ret vild med den turkise.
Har i øvrigt tilmeldt mig som fast læser og lagt dig på min blogroll:-)

La luz del norte sa...

Hei, søta!

har en award til deg:
http://solrosa-solrosa.blogspot.com/2011/02/stylish.html

:) Klem

Yngvild sa...

For ein nydeleg blogg du har! Tips til kjøkenskap: såg noken hadde brukt gamalt sølvtøy som hank, berre å bøye dei, og feste. Med rett bestikk (og kanskje helst skeier) kunne jo det blitt riktig pent ;)

Og så berre må eg spørre kva fargen på skjenken. Den var nydeleg, og hadde vore ypperleg til føtene på stovebordet mitt, hehe :)