søndag 27. februar 2011

Salg: Stoffpakker

Hurra, Hurra for Northug! Det er moro med VM, og ikke minst spennende. Av og til blir det nesten for spennende å se på, og jeg titter gjennom fingrene. I dag var en av de gangene, så spennende løp! Jeg er i grunn ikke så sportsinteressert i dag som tidligere, men når det er VM kjenner jeg kriblingen i magen. Da jeg var yngre fikk jeg faktisk mamma og pappa til å ta opp (VHS'ens tid) sommer OL fordi jeg selv var på Norway Cup og ikke fikk sett når nordmenn var i aksjon. Mulig jeg overvurderte min sportsinteresse på det tidspunktet for jeg kan ikke huske å ha sett på kassettene etterpå...Vel, innlegget skal egentlig handle om stoffpakkene og ikke mine sportstanker. Men det måtte liksom med i disse dager. Jeg har som nevnt en del tøy liggende som jeg vet jeg ikke kommer til å bruke opp. Jeg syr for egen del og kommer neppe til å sy for salg. Jeg vet mine begrensninger, hihi. Om jeg da ikke er ute etter å slå rekord i reklamasjoner da, noe som ikke frister så veldig. Legger ut 9 pakker nå, så får vi se om de blir solgt. Kan hende det kommer flere alt etter responsen.
Jeg gjør som jeg har sett andre gjøre, send meg en mail om du ønsker å kjøpe, førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Jeg tar 100 kroner pakken, portoen blir 27 kroner. Det er 9 stoffbiter i hver pakke, variert størrelse men minst 20 x 30 cm, de fleste er større. Fine til småprosjekter eller lappeputer- og tepper. Det meste er dynetrekk funnet på markeder o.l, men det er også duker. Det sorte stoffet i pakke 4 og 9 er veldig tykt.  Jeg stryker alle stoffene før jeg sender dem, siden jeg ser de har blitt litt krøllete av å ligge i poser. Og det vil vi jo ikke ha noe av:)
Send meg en mail på frkmayasloft@yahoo.com og skriv nummeret på den pakken du ønsker å kjøpe. De sendes når pengene er på konto.
OBS: Alle er nå solgt, men siden jeg ikke liker innlegg uten bilder så ligger bildene her fremdeles. Det kommer nok  flere pakker etterhvert, for dette gikk jammen meg unna! Flott at andre vil ha de, så blir de brukt:)

Maya

8 kommentarer:

Frk lykkelig med farge sa...

Hei Maya.

Så gøy med stoffpakker til salg. Har allerede sendt deg mail så håper jeg var først til mølla.

Ha en flott søndag.

Klem.

Hummerogkannarifugl sa...

Fine nostalgiske stoffer.
klem Anki

Allis i Eventyrland sa...

Jøss, skal si det gikk fort unna! :)

Håper du har en fin søndag!

3prinser sa...

fine :) har sendt deg mail!

Kristine sa...

Nydelige stoffer!! ikke rart de ble solgt så raskt ;-) her må jeg nok være raskere neste gang du legger ut om jeg skal ha sjans! Tusen takk for den fine kommentaren du la igjen.. likte ordet; oppussingsforbilde!! haha ;-) Gleder meg til å se flere bilder fra deres nye hjem og. Elsker å se andres resultater av oppussing! Herlig inspirasjon! Selv om jeg må si at jeg ikke bør få mer oppussingsinspirasjon.. kjenner jeg ikke orker flere prosjekter på noen år nå, hehe..!

skjerstad sa...

Så herlige stoffpakker :) Nydelige bilder du har i innlegget under her ! akk for koselig kommentar på bloggen min ;)

Janne

Pink lady sa...

Så kjekt med stoffpakker for salg, men de gikk meg dessverre hus forbi..

Håper at alt står godt til med deg:)

Klem Pink lady

Eple sa...

Hei,hei

Jeg har fått stoffpakkene i posten og begge pakkene var kjempefine. Jeg er superfornøyd med handelen :) Takk

God helg!