fredag 11. mars 2011

Vi bor oss inn: Bilder fra en liten sofakrok

Det tar tid å bo seg inn! Vi har kommet på plass, kjøkkenet er mer eller mindre ferdig, vi småmekker med maling av ledninger som har vært tapetsert og malt  hundre ganger av tidligere eiere. Eskene med bøker står fremdeles nede i kjelleren, to kjøkkenstoler er malt i fine farger, pussing av kjøkkenbord står også på tapeten. Det er ting å pusle med når man har flyttet. Koselige ting, men noen av de skaper litt mer rot og skitt enn jeg liker. Det er gøy å pusse opp hus og møbler, men dritkjedelig å rydde og vaske etterpå...
 

Jeg prioriterer hjem og oppgaveskriving for tiden, så det er så som så med aktivitet her inne. Men her kommer noen bilder av stuekroken. Puten i blå, grønn og gul har jeg kjøpt hos SY på Epla, liiiker! Passer fint med fargene her hjemme. Sambo har slått til og kjøpt ny sofa, Karlstad sjeselong i grått fra Ikea. Han kjøpte den i januar på salg, og betalte noe sånt som 5000 kroner. Her er det god plass til mennesker som liker å slange seg i sofaen, perfekt for oss med andre ord. Vi kjøpte metallben istedet for de ordinære i tre som følger med. Det gir liksom sofaen et helt annet uttrykk synes jeg. Veggen bak sofaen er tom, og jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte et speil jeg så på bruktbutikken forrige helg. Det kostet bare 50 kroner, men jeg var litt usikker på hvor det skulle være, så jeg kjøpte det ikke. Men plutselig slo det meg at det kanskje hadde vært kult bak sofaen. Vel, kanskje det står der ennå om jeg er heldig, så jeg skal prøve å få med sambo dit i morgen. Ønsker alle som er innom en god helg!

Maya

6 kommentarer:

Ida Susanne sa...

...Nydelige puter
Og heldig med prisen på sofa'n må jeg si..
HERLIG :)

..Kjenner igjen den følelsen med å gå fra noe på bruktbutikken og angre..
Så drar man tilbake.. Og vips..Så er tingen borte..

Klem på deg :)

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja..det kommer seg litt etter litt:)
Huff da..har du vært tilbake og sett om speilet er der???
ha en fin helg
klemklem

E.R.R.Y sa...

Åh, en sån fin och mysig soffakrok! Älskar kuddarna! :)

Ha en fin helg!

kokos sa...

Najs!

Den sofaen har vi også forresten, i hjørnevariant, og selv om jeg ikke er overvettes begeistret for hjørnesofaer er den faktisk fin og utrolig god å slenge seg ned i. Vi har også metallbein. Veldig fint med grønne puter i. Tror vi skal få noe mer farge nå som det går mot vår.

ReVinyl sa...

Hærlige friske puter! Soffan så kjempedeilig ut. Synes metallben er med på å løfte den litt jeg. Blir liksom ikke så "satt" da...Hærlig stillben ihjørnet også...I like ;) Krysser fingrene for speilet da..

Ps idag oppdaget jeg en ny bruktbutikk. Vanvittig stor...deilig følelse å gå rundt å få pustebesvær...hihi...det høres jo ikke deilig ut med pustebesvær...men du kjenner kanskje følelsen ;) Fin hælg te dæ!

Amalie sa...

Så fin stuekrok!
Likte alt igrunn... sofaen, putene, krakken og fargene! Finfine greier!

Kos dere i helgen!
Klem
Amalie