torsdag 22. mars 2012

Poster: Plakat fra Mini Empire

Jippi, poster i boks! Nå venter den bare på en ramme, men fin er den der den henger. Og det var ikke bare plakaten som ble med hjem fra København. Undertegnede hadde spart penger og dro med seg 6 poser tilbake til Norge fulle av dansk snacks. Jeg innser at det snart begynner å ligne på Danmark her hjemme nå. Plakaten er riktignok fra svenske Mini Empire, men handlet inn på Kaiku. Jeg fikk også med meg varer fra blant annet  Liebe, Helbak, Finnsdottir og House Doctor...På disse bildene vises bare plakaten og en skål fra Helbaks megadot-kolleksjon, den lille hvite med stor mintgrønn prikk. Jeg fant en ny funksjon til en av lampeskjermene mine her om dagen: garnkurv! Passet perfekt. Holder på å hekle noen nye putetrekk, så da er det kjekt å ha en liten kurv jeg bare kan bringe med meg:) Det kommer flere bilder etterhvert med de tingene jeg fikk handlet i Køben. Bra shoppingby altså. Fin fin torsdagskveld! 7 kommentarer:

MøbelPøbel sa...

Nyydelig plakat!
..Gleder meg til å se hva du har kjøpt:)
Køben altså..Hadde gjort seg det;)

elinAnita (eddas) sa...

Skulle gjerne hatt en vårtur til Køben..gleder meg til å se mer hva du kjøpte....
klemklem

Louise sa...

Superfin plakat!
Gjorde seg veldig godt på veggen din.
:-)

Davids Engle sa...

Ja du har da fået fat på det bedste fra Danmark:-) Det ser virkelig fint ud.
Knus og god weekend....
Kate

Kristine sa...

Hei Maya :-)
så FINT! den plakaten var bare rålekker. Venter i spenning på flere Køben-kupp. Har enda ikke vært i København i "voksen-alder". Sist jeg var der var det kun en ting som gjaldt - TIVOLI! Begynner vel bli 15-16 år siden ;-)
Jeg er litt usikker på om Studio er å finne i dagligvarebutikker, på Narvesen har de det i alle fall, så du får innom der og kikke!
Fredagsklem

Rosetrend sa...

Den plakaten likte jeg! Skjønner hvorfor du kjøpte den :) Ser ut til at den passer godt inn hos deg.

Petra sa...

Så mycket fint du har köpt. Gillar allt! Vilken bra idé med garnkorgen. Fin lördag till dig! Vänliga hälsningar Petra