mandag 30. juli 2012

Stue: En ny og to (litt eldre) favoritter

Endelig! Etter litt over 1 års overbevisning ble sambo med på å kjøpe Stringpocket. Mens jeg var overbevist om at den kom til å bli fin ved siden av sofaen i den lille stua vår, trengte sambo litt lenger tid på å se det for seg. String kan brukes til så mangt, også som en liten sidehylle. Den er i perfekt størrelse, luftig og gir lett tilgang til å vaske golvet. Mye bedre enn krakken som sto der tidligere synes vi. På bordet står  en lysestake fra Finnsdottir som jeg kjøpte i København i våres, og en vase fra Ikea. Liker!

Finally. A Stringpocket is in tha house! We love it. It is so much better than the little stool that stood there before. The string is small and gives a airy feel, and since it's hanging to the wall it is easy to clean the floor. What is not to like? The small candlelight for tealights is from Finnsdottir, and the vase from Ikea. All favorites!

 

14 kommentarer:

Sommerfjøsen sa...

Liker, liker, liker!:-)

S sa...

Beautiful styling and decor !
have a nice day,

s h i n e d e s i g n sa...

Så fint det ble!! Håper mannen kan de det også ;-)

s h i n e d e s i g n sa...

Uff, kommentarskriving på ipad blir litt klønete, "se" skulle det stå.

Anonym sa...

Det var veldig fint dere! Gleeder meg til å komme på besøk å se det "live", nå er det jaggu altfor lenge siden vi har vært hos dere (og dere hos oss!). Håper sommeren har vært bra, her har det jo vært litt laber stemning etter at ferien måtte avlyses og alt som skjedde... Er forferdelig lei og sliten, og skulle gjerne ha skrudd tiden noen måneder framover! Hils din fine mann, og så sees vi snart håper jeg! Stor klem fra Eline

Anonym sa...

Perfekt! Jeg liker alt ved disse to bildene. :-)

Allis i eventyrland sa...

Åh, fin fin fin! :)

Unknown sa...

Your place look beautiful! thanks for sharing! xo

Marianne sa...

Så fin stue.. kjempekoselig! =)

sivknivklestativ sa...

Så smart å bruke det som en sidehylle, det ble skikkelig stilig. :D

Skjerstad sa...

Så kult :)
Praktisk også, med tanke på gulvvask ;)

Janne

(eddas) sa...

Kjempefint ble det,kunne tenke meg mange slike hyller sammen...men akk hva sier lommeboken:)
Jeg kjøpte puten på Furuset,de har den der pluss teppet kjøpte jeg også det var jo så billig:)Skal du ikke svinge innom Birkelunden en søndag??
klemklem til deg

designhund sa...

hei hei!
tusen takk for fin kommentar hos meg på IKEA vindu!
det var koselig:)
klem fra Tone

Høytrykk sa...

Det ble superfint! String er en stor favoritt hos meg. Jeg har aldri tenkt på at de kan henge så lavt ned, men det var rett og slett utrolig fint!