søndag 20. januar 2013

Ukens elsk!: Pastill

Denne uken "ramlet" jeg over den svenske interiørbloggen Pastill: Av fröken Pyssel. En riktig koseblogg med masse sjel og gode ideer! Hvorfor har jeg ikke lagt merke til denne før? Her representert med lampefot i betong og lampe i kobberrør. Elsk! 

Love of the week!: The swedish interior blogg Pastill: Av fröken Pyssel. A lovely blogg with a lot of great ideas such as these homemade lamps made of copper tubing and concrete. Love!

Alle bilder, med tillatelse /All of the pictures, with permission: Pastill 
8 kommentarer:

Flisan sa...

Agree!! E L S K !

Kristine sa...

Åhh, herlige bilder! Følelsen du får når du oppdager en "ny" blogg som treffer deg er ikke så dum ;-) Fantastisk hva bilder kan gjøre med oss. Jeg tror nok at vi interiørbloggere er litt anderledes når det kommer til interiør ja..hehe. Jeg var i går for første gang på en kafe her i Trondheim som heter Fairytale cupcakes, og det var nesten som å komme inn i en cupcake når man kom inn i lokalene. Vi snakker skikkelig romantisk og sukkersøtt. Jeg ble helt fascinert!

Stolene kjøpte vi når vi kjøpte ny leilighet, det var i 2010, og jeg klarer dessverre ikke huske hvilken nettbutikk det var, men det var en nettbutikk. Og ja, de kostet jo litt mer enn en "vanlig" stol, men valgte å bruker overskuddet fra forrige leilighetssalg i noe investeringsobjekter. Angrer ikke ;-)

Malin på pastill.nu sa...

Åh, tack för fina ord om min blogg, det värmer i hjärtat <3

Fru Andersen sa...

KULT! Takk for tips :-)

eli bella sa...

Flott, liker pastellfargene og bildene her og der. Ha en fin, fin onsdag.

tonje boganes sa...

Stilige idéer! likte veldig godt lampefoten i betong!
Ønsker deg en fin dag
klem Tonje

My Dream sa...

stilig, er det diy's?

laget av sånne kobberrør som rørleggere bruker....? KULT! jeg støper mye rart... men ikke tenkt på sånne før... flink hun der... :)
jeg liker gull og kobber for tida... laget eit innlegg i går... gøøøy når en får øynene opp for noe en aaaldri skulle ha i hus... koselig blogg du har!

Klems Diana.

Kreativ-i-tet Ann Merete sa...

Takk for tipset! Det var en fin blogg som jeg skal følge med på :)