fredag 9. januar 2009

Maya pynter med smykker. Innlegg 2 på denne late fredagen:)

Nja, dette er en av tingene jeg har lekt meg med de siste dagene; pynte med smykker.
(Jeg synes jeg er litt vågal nå, hehe).
Mulig jeg ble litt inspirert av Ninas Drops og innlegget om julepynt hun hadde kjøpt på "Accezories". (Forsøkte å legge til link, men jeg fikk det ikke til...Ninas drops finner du under "Herlige blogger" hvis du vil ta en titt:) )
Ihvertfall så ble jeg liggende en natt her søvnløs. Og hjernen min bare virret rundt i sin egne verden, og den ene ideen etter den andre dukket opp. Alle var ikke så bra, mens andre igjen tenkte jeg at jeg måtte prøve. Så tenkt så gjort.
Jeg har så mange øredobber, smykker, armbånd og annet stæsj som bare blir liggende i skuffer og skap. Noen av de synes jeg er så vakre at de godt kan være fremme hele tiden.
Ukens prosjekt har vært å finne egnede smykker til egnede områder. De kan godt henge fremme på smykkestativ, men jeg tenkte liksom å bruke de mer som dekor og pynt på lysestaker, vaser og diverse.
Derfor har mitt røde og mitt sorte perlesmykke blitt til orginale lysmansjetter. Pyntet med 2 stykk sølvøredobber så synes jeg de ble ganske så kule, hehe.
For den romantiske så har jeg hengt mitt lange smykke med rose på en vase, dandert en blomsterbrosje i en telyslykt, og tryllet mine rosalilla plastarmbånd om til telysstaker.
Og til sist har mine Menu-lysstaker blitt utstillingvindu for to av mine dingle-dobber. De henger så fint på hvert sitt sugerør som er klipt til:D
Og det som er så morsomt er at Maya kan variere pynt alt etter hva slags humør hun er i, og alt etter hvilken stemning hun ønsker.
Røft, romantisk, retro, girlie, minimalistisk osv osv. Alt avhenger selvsagt av designet på smykkene.
Så nå er altså stua vår full av smykker i alle mulige foRmer og variAnter til typens fortvilelse, hihihi.
(Kan være lurt å passe litt på så en ikke får stearin på sine yndlingsmykker og passe på at plasten ikke smelter...jeg har sitti her med voktsomt blikk, men ingen skade skjedd de to kveldene smykkene har vært fremme:) )
1 kommentar:

Marianne sa...

Takk for hyggelig kommentar. Lykke til med studiene dine også, med jobb ved siden av. *Beundre*
God helg på loftet!