tirsdag 12. januar 2010

(Almost) blackNwhiteEtter at all julepynten er pakket bort har jeg jo et stort hvitt lerret å stæsje, og joy! Nytt år, nye muligheter, et blankt ark med fargestifter til osv. Det ble dog lite farge og mye svart og hvitt i den kroken der. Men bare en liten meter unna råder litt farger på en krakk.
De to hvite vasene oppe på kommoden har jeg ønsket meg  i hele høst. Men de kostet nesten 400 pr stykk, så det ble bare med drømmen. Men på salg derimot, til 50% avslag(!), ja, da så jeg mitt snitt til å hamstre de inn. Plakaten kjøpte vi Kina.
Det er ikke store ommøbleringen som gjøres her på loftet. Etter at julepynten ble borte fant jeg ut at den lille hvite kurven akkurat fikk plass ved siden av kommoden, hihi. Nå er det ikke bare en krok hvor kommoden står rett opp og ned, men en krok hvor puter eller pledd kan legges oppå kurven og dermed gi litt mer romfølelse. Begge putene som ligger der har jeg sydd selv, en av de drar kanskje noen kjensel på som "lille monsterblomst".

Borte er kvistene med julepynten på, og krakken har fått litt mer vårlig selskap. Til og med en liten hvit pip-pip har funnet frem hit. Jeg betalte 45 kroner for tre pip-piper på en bruktbutikk og dette er en av dem. Kom vår og slå deg ned! Hihi.
Den svarte pynten min har fått en ny renesanse hos meg på nyåret. Til og med tavlen jeg kjøpte på loppemarked i høst har fått sin funksjon. Jeg sitter og undrer på hvor jeg har fått ideen om alt det svarte fra. Jeg vet at jeg mest sannsynlig er inspirert av noe/noen. Som i fjor feks, så ble jeg plutselig så glad i gult. Loftet ble fylt av gule detaljer og gult var kult. Så oppdaget jeg utpå vårparten at gult var den nye "trend" fargen, og dermed forsto jeg at det er noen stylister, reklamefolk osv som burde være svært så fornøyde med seg selv. For her trodde jeg at den gule fasinasjonen bare hadde kommet av seg selv, så viser det seg at noen har plantet "gult er kult" inn i hodet på meg via bilder, stylinger o.l.
Nå lurer jeg på hvem som har plantet "black is back" på samme måten...


Maya

10 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Det ble rett og slett kjempefint hos deg :)

Ja, jeg har funnet roen litt mer nå etter at jeg bestemte meg for å redusere antall bloggeinnlegg hos meg. Det føles godt.

Har også et spørsmål til deg. Du snakket tidligere om auto-publish. Hvordan gjorde du det? Går ikke det bare via e-post eller mobil? Eller finnes det noen innstillinger jeg ikke vet om? Fint om du vil fortelle meg litt om det :)

Camilla sa...

Så fint det ble :-) Men lyset da, det hvite gnomelyset.. Jeg elsker jo gnomer! hihi Skal vedde på det er Søstrene Grene.. Hmpf ;-)

MyC design sa...

Virkelig gøy å lese bloggen din. Jeg henter inspirasjon hoss deg, nå når jeg skal innrede en helt tom leilighet her i Aracaju, Brasil. Viktig å få inn litt norske trender :)

BlandetLoft sa...

hehe, litt morsomt å lese dette. Veldig sant at man får "plantet" slike ting inn. Men noen ting kommer vel av seg selv også? jeg håper hvertfall det. Den plakaten/bilde var jo kjempe stilig, og de vasene, gosh.. skjønner godt du ville ha dem. Nydelige.

Klem fra BlandetLoft

Hanne sa...

Ble veldig fint!:) Og liker veldig godt den kinesiske svart/hvit-plakaten!

Therese sa...

Jeg vet ikke om sort, men hvitt er hvertfall en farge som er på vei full fart inn i både interiør og mote for tiden i følge det nyeste Henne. Men har nå egentlig den hvite fargen noen gang vært borte?

Det ble knallfint hos deg, og de to vasene som står på kommoden var skikkelig tøffe. Hvor er de kjøpt?

erry sa...

Skönt att städa bort julen, eller hur!? Verkligen fint med en svart-vit hörna. Plakatet är väldigt vackert, jag är en riktig Kina-nörd men har aldrig varit där... inte än iaf. Jag har tom. läst kinesiska på universitetet i tre terminer! :P

Sylke Feldhusen sa...

Tusen takk for svar på spørsmålet mitt! Har sett etter, men dessverre ser det ut til at jeg mangler denne funksjonen. Det kan ha noe å gjøre med med hvilket program jeg har valgt for blogspot (en eller annen grunninnstilling). Håper jeg får gjort noe med det, for den funskjonen synes jeg er veldig grei å ha. Slik det er nå, kommer det dessverre bare opp dato og klokkeslett på høyre side, ikke noe valg.

Ha en fin kveld!

Sylke Feldhusen sa...

Hei igjen, nå klarte jeg det :) :) :)

Måtte velge et annet (oppdatert) redigeringsprogram, da fikk jeg opp det du forklarte meg! Tusen takk for hjelpen, nå ble jeg skikkelig glad :) :) :)

Ida sa...

Haha.. du er morsom!

Jeg ser for meg deg, der du styler din egen leilighet i god tro om at du er blitt av det nytenkende slaget (jeg snakker egentlig ikke om deg altså - jeg er slik selv også.. hihi) - og opdager du er nok ett offer for ubevisst reklame! ;-D

NYDELIG kommode - bytte mot et grønt nattbord??? ;-D

KLemps. skal rett inn å se å puten du har sydd - håper det er ett mønster der ;-D