søndag 10. januar 2010

Ellos: lamper og pynt

Som hos mange andre har Ellos katalogen også ramlet i postkassa på loftet. Jeg må si jeg blir like forundret hver gang jeg finner den der. Jeg bestilte 1 veske for ca 4 år siden, og etter det så har det ramlet inn kataloger og annen reklame fra Ellos titt og stadig. Jeg aner at det er flere som har det på den måten;)
Uansett. Siden jeg og Mister Sambo for tiden har planer om å selge loftet (skrekk og gru) og kjøpe nytt (skrekkblandet fryd), så er jeg litt på utkikk etter lamper. På loftet har lamper vært nedprioritert siden vi har spotter i taket, noe som fungerer veldig bra. Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg i lang tid har siklet på lamper som henger og slenger, hihi, og som gir et rom det lille ekstra.
Jeg liker litt røffe lamper og i mange år har jeg siklet på fabrikk-looken. Snart har jeg forhåpentlig muligheten til å utleve denne drømmen:D Sambo er ikke så glad i fabrikk/ industri stil, så vi har gjort et kompromiss. Vi antar at vi må ha lampe både over stuebord og spisebord når den tid kommer. Ergo: røff lampe på den ene delen og en annen stil på den andre.
For å komme til poenget (av og til er det vanskelig!). Ellos gledet mitt hjerte med sitt lampeutvalg! Her fant jeg fabrikkstil og sambo fant noe han likte. De er tydelig inspirert av mer kjente design-lamper. Og det beste av alt: til veldig lave priser, godt under 1000-lappen! (Noen av lampene finnes også i andre farger enn her, rød og blå feks )
Her er to små lamper, til vindu eller over kjøkkenbenk f.eks. Og for oss som ønsker oss en 3-hodet retrolampe så var faktisk Ellos sin 2-hodete et godt alternativ. Skjermene kan jo også byttes ut.

Og siden jeg viser mine sikleobjekter så slenger jeg også med noe pynt. Vasene elsker jeg, de har samme form som en liten vase/lysestake jeg har som er fra 60-tallet. Og de høye lysestakene i rødt/hvitt/blått minner meg veldig om noen jeg så på House of Oslo før jul. Men da var de i andre farger og en mye stivere pris. Disse kan jo males i andre farger om man vil.

Nå skal jeg nyte resten av den late søndagen i lenestolen med pledd og god mat/drikke. Digger det:) Vi skulle egentlig på visning men skippet det siden vi uansett ikke kan kjøpe før vi har solgt. Så vi bare håper at huset vi skulle se på i dag fremdeles er usolgt når vi har penger å handle for, hihi. Lazy days:)

Håper alle har en god søndag!
Maya

16 kommentarer:

victoria sa...

Hr selv den ene store svarte industri lampa fra ellos, meget fornøyd... ikke hengt opp ennå men det er en annen sak.... Her skotter det også mye på belysning, men det fordi alt det elektriske ikke er ferdig her, heller ikke huset ferdig oppusset... men alt til sin tid.. he he...
Så spennende da, er jo en morsom tid i møte med salg og kjøp... selv om det er med balndet føleser er det jo super spennende....
ha en super lat søndag vidre ;)søte maya...
klem victoria

Sylke sa...

Lykke til med salg og kjøp - både det ene og det andre ;)

Minmill sa...

Jeg visste ikke at de hadde så mange kule lamper hos Ellos. Jeg får nyhetsbrev fra dem hele tiden på mail, men sletter dem med en gang. Gidder ikke å lese all den informasjonen jeg får fra dem.

Kanskje jeg må innom å kikke på lamper der nå. Jeg er på jakt etter lamper selv, så da så. Vasene de har er utrolig fine i formen. Takk for bra tips kjære Maya.

Så spennende at dere kanskje skal flytte. Det er vel sannsynlig at dere vil kjøpe noe som er større, og da er jo Maya i gang med prosjektene. Gleder meg til å se om det blir noe.

Klem fra Minmill

LenaS sa...

Jeg har gjort meg akkurat samme tankene selv faktisk. Ellos hadde flere knalle lamper i katalogen sin i år!
Det er nesten sånn at jeg ikke greier å velge ;)

Ha en fortsatt fin søndag !

RareRina sa...

Ellos har en del stilig ja, de har kommet seg. Og ja, jeg kjenner til den irritasjonen over kataloger i hytt og gevær. Man finner jo alt på nettet. jeg har prøvd å finne en mailadresse for å si ifra at jeg vil ha minst mulig papir i posten, men det er ikke lett å la seg gjøre gitt!
Fin blogg du har, har fulgt den gjennom hele adventa.
Lykke til med huskjøp. Det er spennende. Og mye jobb...Sjekk at dreneringa rundt garagen er god. Vi har garage full av vann nå.
Hilsen Rina

mi-rachel sa...

kommer aldri på å sjekke ellos.
mye fint.

M by M sa...

Jeg har også fått elloskatalogen, men den ligger i plasten sin enda og der har jeg gått glipp av noe ser jeg her! Så mange fine lamper! Og vi som akkurat har hengt opp nye hengelamper i gangen som min samboer proklamerte at "om du vil ha disse ned igjen, får du gjøre det sjøl!".
Blir spennende å se om dere flytter da og hvor :-)
Klem fra Marie

storeflittig sa...

Alltid gøy å komme inn hit til deg, for jeg syns liksom jeg kunne valgt ut bildene jeg også. HERLIG. Jeg oppdaget ellos i høst, fikk helt bakoversveis av lampene, men også noen av møblene. Who KNEW! Men bildene du viser nå er jo enda mye finere enn det som var i høst!

Håper du får noen Lazy days, og at dere får solgt fort - må være spennende å være i den fasen. MISUNNELIG:)

Ida sa...

Hei!

Tusen takk for fine gratulasjoner på bursdagen min:)

Har samme erfaring med Ellos. jeg trorjeg får post av dem minst en gang i uken!

Lampeutvalget er bra! Jeg tenker at det kanskje går an å ribbe en lampeskjerm og bruke den som lampe - du har nok sett mange gjøre det før - men jeg syntes det er råtøft

Klem fra meg

Kardemomme sa...

Heisann Maya! Riktig godt nytt år til dere på loftet også!
Vet jo at dere har små planer om å forlate det herlige loftet deres men jeg er bombesikker på at dere får det fint uansett hvor dere måtte finne på å sette bo neste gang! Du har det lille ekstra som skal til for å lage et interiør personlig og flott!
Er det virkelig mulig at disse lampene kommer fra ELLOS??Jeg må jo bare innom og sjekke jeg også..
Industristilen er så herlig og skal man handle slike lamper i designbutikker er det en helt annen pris..Jeg har scrollet meg nedover hos deg og igjen ble jeg helt forelsket i den turkisgrønne kommoden/skapet og bildet med den kinesiske damen! Nydelig sammensetting av farger!
Ønsker deg en fin uke og lykke til med leting etter nytt loft eller annet bo! klemmer fra Kardemomme :))

Annikken sa...

Ja, jeg var også innom Ellos i helgen og likte det jeg så. Men denne prisen kan man pårøve seg litt frem. Mål for 2010 er å få opp en lampe over spisebordet i stua - du skal ikke se bort ifra at det blir en av disse;)

Takk for en fin og inspirerende julekalender, forresten!

Camilla sa...

Hei! :-) Vet du, stoffet er fra Etsy, men det har jo dukket opp overalt i det siste. hehe Her kommer ihvertfall en link til Etsy-butikken:

http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=sr_list_21&listing_id=37677029&ga_search_query=blue&ga_search_type=user_shop_ttt_id_6652519

Masse annet fint der også! <3

Solrosa sa...

Har blitt litt mildere her også nå. Deilig, men fint at det er snø. Det blir så mye lysere av det! :) Ha en fin dag videre!

Sol-klem

ChatrinesLiving sa...

Heihei, Tusen takk for koselig hilsen til meg i min blogg!
Å godt nytt år til deg!

For en fin blogg du har!
Jeg er forresten også dypt forelsket i de lotusene... sukk. Men jeg har "bare" 24 stykker jeg da;)

I mørketiden, som heldigvis snart er over er man ikke akkurat spesielt kreativ akkurat, men det er nå likevell et bestemor-rute teppe i alle mulige farger på heklekroken i øyeblikket. Måtte bare ha litt farger i øyeblikket;)

Finfin kveld til deg!
Klem fra Chatrine:)

Christine sa...

ellos har ganske masse fint altså :D jeg pleier jevnlig å surfe innom og hente litt inspirasjon! er så glad i den hvite lampa der, den som liksom er bare "skjelettet" :D den hadde vært fin her i stua :D (om jeg bare hadde fått lov til å henge ting i taket, that is :P)

Monet Hartberg sa...

Synes det er så fett å se at den gamle stilen virkelig har fått sitt utspring i motebildet. Elsker bare den sorte industrilampa:)