torsdag 7. januar 2010

Prosjekt: Lysestake av titteskap

Det nye året er godt i gang og her er årets første innlegg fra loftet. Jeg håper alle sammen har hatt en fin jul og nyttår, og jeg gleder meg til å se hva det nye året bringer av kreativitering og blogging fra dere!
Mitt først bidrag i år er en lysestake. Homemade med litt lim og maling. Lysestaken er litt inspirert av en lysestake fra House Doctor som jeg ikke finner bilde av. Hvis jeg finner skal jeg oppdatere innlegget. Men jeg tror det er en del HD fans der ute som kanskje skjønner hvilken jeg prater om.
Jeg har brukt et titteskap som jeg kjøpte på IKEA for mange år siden. Men om noen skulle ha lyst til å lage egen versjon så har de samme type skap på Panduro, se siste bildet.

Oppe på titteskapet har jeg limt noen lysholdere (også Panduro). Titteskapet er ganske bredt, ca 8 cm, så her var det bare å fylle på med det hjertet begjærte og skyve ned glasset, tjhi. Jeg har hengt opp noen ullkuler, litt i sånn juleånd. Det som er litt kult med denne er at den også kan henges på veggen siden det er oppheng bak. Jeg liker ting som kan endres og brukes på uttallige måter. Olala, Maya kan leke mye med denne! Det er ikke tapet bak altså, det er gavepapir som er tapet til veggen for bildets skyld. Trengte litt "va-va-voom" baki der.


Her er titteskapet fra Panduro (119kr) som minner om det jeg har. Titteskapet mitt har også blitt brukt slik, slik, slik og slik tidligere. Hohoho, ble mye SLIK her nå. Og slik avslutter jeg også innlegget, hihi.


Maya

26 kommentarer:

Elin Anita (eddaskreativiteter ) sa...

Du er så kreativ og fargerik Maya...og flink...
ha en koselig aften
goKlem

Camilla sa...

Så flink du er :) Og gjorde seg virkelig med det papiret bak. Spørs om ikke du bare må ha det sånn permanent? hihi

alvorada sa...

Godt nyttår kjære du! Og takk for fantastisk energigivende bilder. Du er flink! :)

Sylke sa...

Morsomt å se hva du har brukt titteskapet til, det ble artig med lysestaker! Likte også presentasjonen din med gavepapiret bak, det ble tøft :)

victoria sa...

Du er virkelig en kreativ en maya og veldig inspirerende...
Ble kjempe fint, og utrolig morsomt å se all den forskjellige bruken av samme skap.... Herlig...
ha en super kveld
klem victoria

Malin sa...

Slike kasser bør jeg vurdere å skaffe meg. Så lurt at man bare kan skifte ut etter hva man liker akkurat da. Nydelig var den !

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Åh, så tøft det ble. Og papiret bak gjorde seg jo knallbra. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor denne kreativiteten din ender :)

Godt nytt år forresten, litt sånn forsinket ;)

Frk lykkelig med farge sa...

Godt nyttår Maya. Godt å ha deg tilbake igjen. Har savnet dine fargeglade innlegg. Kassen ble utrolig stilig, du er jammen kreativ. Gleder meg til å følge deg videre. Klem fra ann kristin.

Solrosa sa...

Du Maya, du Maya! Du er jammen flink og kreativ! En super start på året!! :) Kjempefin idé! Håper du får en fin kveld videre!!

Klem fra Sol

Kristine Dall sa...

Du har så mange fiffige idéer;) Godt nyttår!

Smilerynker.dk sa...

Wow! Det er så fint!!! Tusinde tak for din mail... Rigtig skønt at du gav dig tid til at skrive.
KH lisbeth

Kristine sa...

Du kreative Maya!! Tror det loftet ditt må ha noe magisk over seg...hehe! Kjempeflink er du :-)
Utrolig kjekt at så mange kom på visning ja..men joda, jeg vet jo at leiligheten er spesiell, ikke noe du kan få kjøpt hver dag..hehe. Så det var veldig kjekt vi fikk en god pris. Men likevel fornuftig syns jeg ;-) så føler ikke jeg robber noen..haha! Blir utrolig morsomt å se ugla i Rom123 ja..gleder meg :-D
Ønsker deg en fortsatt fin kveld! klem fra meg

Patricia sa...

Great idea! I love it :)

Love Peace Pionies sa...

Den var utrolig kul!! Så kreativ du er. Har ikke vært her før. gla jeg oppdaget deg!!
Legger meg som følger jeg. Håper det er ok:)
klem Kristina

-elin- sa...

Så utrolig fint ! Jeg synes alle "slik"-ene dine var kjempefine. Herlig og glad blogg du har. Kommer gjerne innom her igjen. Takk for titten!

Rikke sa...

Jeg digger det papiret fra Ikea. jeg har en rull jeg ikke tør bruke, for jeg skal hele tiden spare den til en mer passende anledning:P

Tittekasse er moro, og denne siste varianten din er favoritten min blant stilebenene dine – pass på så ikke papiret tar fyr!

ralfefarfars paradis sa...

Skikkelig fin "tapet"- og tittekasse ble flott som lysestake- likte vledig godt den varianten med tapetjuletre også!! Her kan man jo variere i det uendelige- bare fantasien som setter grenser;)

Anonym sa...

Godt nyttår kjære Maya!

Og for noen friske og flotte bilder du viser oss i dag- og igjen har du øst av din kreativitet. Godt å se at tingenes tilstand er status quo i det nye året også:) Tapetet var forresten herlig, minner meg veldig om et stoff jeg har.

Også må det sies at jeg likte "jallatreet" deres- utrolig sjarmerende:)

GOD HELG!

Cathrines blogg sa...

Utrolig inspirerende og faktisk imponert over din kreativitet!! Tror jeg må løpe og kjøpe ;o)

erry sa...

Wow en sån fin!! Du är så full av idéer, verkligen inspirerande!

lise sa...

Så kul! Og fantastisk herlig "tapet", sånn skulle jeg gjerne hatt en vegg med!

mi-rachel sa...

digg bilder hos deg!

Brit sa...

Morsomt, kreativt og GOD løsning. Du er er utrolig Maya!!
Fortsatt ønske om egen idebok fra deg:)

Christine sa...

åh, for en fantastisk kul lysestake du har laget deg :D du er jammen meg kreativ altså! hvem trenger vel lysestake fra HD når man kan lage selv? ;)

elsker papiret du har brukt som bakgrunn, har en rull her jeg også, fine fine papiret :D

Brit sa...

Hei som takk for alle dine kreative krumspring måtte jeg selvføgelig legge en kreativ award i bloggen min. Ta den hvis du vil.)

Kamille sa...

Godt nyttår! Så inspirerande. Du er flink!!
Ynskjer deg ei kreativ og glad veka!
Helsing Kamille