fredag 15. januar 2010

Å flytte rundt på pynten

Endelig ble det helg! Snart skal jeg og sambo kose oss med pizza og tv. Men før den tid tenkte jeg å få postet dette innlegget. Vi har litt problemer med dataen, så det er ikke bare bare å laste inn bilder. Men med en god porsjon tålmodiget gikk det til slutt.
Som eier av en liten leilighet med få vegger blir det ikke til så mye ommøblering av møbler. Jeg tar det dermed igjen på pynten, hihi. Jeg har igjen flyttet rundt på pynt og "ommøblert"oppe på den hvite kommoden. Den sort/hvite plakaten er borte, og opp kom et speil jeg kjøpte på Indiska før jul. Når vi var i Kina måtte vi selvfølgelig kjøpe en rotekte terrakottakriger fra Xian. Det er en stødig mann kan dere se! Rett og rak som bare det, og med et litt olmt blikk.

 

Den røde rosen er fake som bare det. Den hører til en pose med fakeblomster fra Panduro som jeg bare lengter etter å bruke til et eller annet moro. Men den er fiiin!

 

Det lille fatet i korall som nøttene ligger på kjøpte jeg på Kremmerhuset i dag. Der hadde de foresten fått inn både lappetepper, lappeputer og bokstaver for de som føler seg kallet. De hadde merkelig nok kun 2 bokstaver, a og f, så jeg undrer meg litt over om de skal stå for noe spesielt eller om det er mest på slump. Lappeteppene de hadde var nydelige! De kostet jo selvfølgelig flesk så jeg må nok fremdeles satse på å sy et selv en gang i tiden.
Mmm, da lukter jeg pizza! God helg til alle som er innom:)

Maya

9 kommentarer:

Malin sa...

Nydelig pynt på kommoden :) Likte speilet veldig godt.

Sukkertøy for øyet sa...

Skjønn pynt..Er herlig lite tablå med herlige gjenstander.
Den rosa så jo ekte ut..Sånn liker vi:)
Er best på sånne som ikke trenger så mye tilsyn..hihi.

Jeg også la merke til bokstavene de hadde fått inn på kremmerhuset. a`en ble med meg hjem, den står bare til pynt på badet. A for.. And?haha..jaja, fin var den iallefall:)

Ønsker deg en herlig helg, kos deg med kjæreste og pizza:)

victoria (huset i byen) sa...

Herlig pynt du har ordnet i stand, ja ja kan man ikke flytte på store ting er det morro å flytte på små ting istedet...
Synes også teppene på kremmerhuset var lekre, men alt for dyre...
Ja rart det med bokstavene at de bare har tatt inn a og f... men syntes begge var flotte så mulig jeg må kjøpe en av hver, elsker bokstaver om dagen....
Kos deg masse med kjærsten og pizza♥ en herlig kombinasjon synes jeg....
klem victoria

IfraLahell sa...

Kjenner problematikken. Leiligheten som vi hadde før vi flyttet hit var sånn at alt hadde fast plass..Rett og slett fordi det var mest plassbesparende og fikk den til å virke størst mulig. Så da blir det nipsflytting ;) Fine tablåer. Jeg opererer med plastblomster jeg og, er mange fine å få tak i, i dag. Bildene under var lekre, liker hvitt og sort sammen med turkis!

Håper du får en strålende helg:)

Skrekk og Gry sa...

Så flott du har laget det! Jeg har en hel skuffe med fake-blomster etter å ha demontert gamle lysmansjetter. du kan også demontere dem helt og sette sammen nye blomster..
Ser at vi har like sorte-Buddaer. Er din og Søstrene Grene? De er sååå kule!
Goood helg!
mvh Gry

Pink lady sa...

Fine bilder!!

God helg søte!

Klem Pink Lady

La luz del norte sa...

God helg til deg også! Jeg har nok den beste helgen ever, tror jeg. :D

Ta-da! Klem fra Sol

Sylke Feldhusen sa...

Så greit å ommøblere det man kan... ;)

Håper data'n blir bedre igjen! God helg til deg!

BlandetLoft sa...

Hihi, gøy å "omøblere" på pynt da, kjenner godt til den. siden jeg bor på et lite loft jeg også. Det speilet var knall da!