tirsdag 26. januar 2010

Ram det inn

Det er ikke så mye interiør- og hobbystæsj som skjer på loftet for tiden. Vi forbereder oss jo på å selge leiligheten, og da forsvinner litt av inspirasjonen på å ordne og pynte rundt seg. Det skal jo snart settes bort likevel. Jeg har vel pratet om denne flyttinga i månedsvis her nå, hihi, men ting tar tid når man skal ta hensyn til skole og eksamenstid. Ikke så veldig fristende å hverken selge eller flytte midt i eksamenslesinga. Men i morgen kjøres første turen til mellomlagring for noen av tingene våre. Bror til sambo er snill og lar oss låne kjelleren deres til vi har fått solgt og funnet ny bolig. Vi skal ikke selge før i månedskifte april/mai, men det er godt å få unna litt etter litt så slipper vi å styre som noen gale like før visning. Dere vet jo hvordan man nærmest må tømme boligen før salg, og det er mye som må bort herfra. Samler?? Jeg?? Nei, det har jeg ikke sett, hihi.
Jeg har ihvertfall laget ny pynt over spisebordet vårt. Tidligere i vinter kjøpte jeg en tavle på loppemarked, og nå har jeg på sett og vis fått brukt den her på loftet også. Overhode ikke til det den er ment som. Men den funker bra til å ramme inn bilder, hekleduker, små knapper og diverse. Krittene ligger der i tilfelle noen skulle få lyst til å skrable.

Dukene hang direkte på veggen tidligere. Men jeg syntes de ga en kul effekt på den svarte platen, spesielt den hvite. Bildene er tatt i India. Jeg husker jeg hadde megazoom kamera på den tiden og var den verste paparazzien dere kan tenke dere. Ingen mann eller dame kom seg unna linsa mi! Jeg kunne stå flere hundre meter (nesten da...) unna og knipse i vei. Nesten sånn at jeg burde skjemmes...Men bildene ble fine:)

Knappene og dukene er festet med sånn Tic-tac, eller hva det heter. Type klistregummi du kan feste på veggen uten at det setter merke. Jeg elsker den, og bruker det til alt! Det ble akkurat plass til en av fuglene jeg kjøpte på bruktbutikk tidligere i år også, den står støtt på kanten av tavla. 


Rammen rundt tavlen skal få være som den er. Jeg liker det gamle treverket. Må vise frem to av julegavene mine også. Ny kopp favoritt! Jeg drikker te i disse nesten hver dag. Mange av dere har helt sikkert sett disse før. Koppene er (selvfølgelig) danske og heter "Contrast", Royal Copenhagen. Finnes i flotte farger, og det liker jeg jo.

Ta-daa!
Maya

8 kommentarer:

christin sa...

vet hvordan det er å måtte pakke ned alt man eier og har før visning. du får tenke på hvor stor gjensynsgleden blir når du pakker det opp igjen i nytt hus :) contrast-krusene er fantastiske. du vet det finnes i lilla også? ha en god tirsdagskveld!!

Therese sa...

Så tøft det ble. Denne tavla hadde jeg virkelig sansen for, spesielt med den lille krittholderen i bunnen :) Flytting er aldri morro hvertfall ikke når det gjelder pakke ned og opp igjen fasen. Men tiden kommer jo når man skal dekorere sitt nye hjem også, og DEN fasen er fin :)

Sukkertøy for øyet sa...

* ME LIKE *
Super kult med egen knipsede bilder i sitt egent interiør. Spennende kontraster samlet på et "bilde".
Kreativt gjort, likte det kjempe godt:)
Flytting er pes..Vi flyttet i sommer, og vi var så smarte at vi flyttet 2 dager før vi skulle på 14dagers ferie.
Så vi rakk på en måte bare å hive alle møblene og tingene inn i den nye leiligheten før vi måtte dra igjen.. ikke så morro å komme tilbake fra ferie da*ler*
Men, lurt å gjøre slik du skriver, begynn å pakke og rydde tidlig så går det meste av sg selv etterhvert:)

Mange klemmer

Malin sa...

Utrolig tøff tavle :-) Hadde aldri tenkt på å bruke den slik. Kreativt !

Likte koppene også ;) freshe farger.

Skrekk og Gry sa...

Kjempekul tavle! Så tilfeldig, men riktig plassering på.

Elsket også Wold-hyllene..

mvh Gry

victoria (huset i byen) sa...

Så utrolig kul tavle du har fått tak i, likte godt at du beholdt treverket som det var, og flott dekorert og flotte bilder...
Nei å pakke er noe dritt, men sånn er det med flytting gitt....
men blir ekstra morro når du skal begynne å pakke ut i nytt hjem... blir spennende...
ha en flott kveld
klem victoria

Kvirrevitt sa...

Kjempetøft alt sammen!

:)

atinybitofheaven sa...

RÅtøft... helt fantastisk... det vil jeg prøve.. kan jeg herme????? :-) :-)

Ha en flott kveld :-) klem