tirsdag 2. februar 2010

Award: Kreativ blogger

Jeg har fått en award x 2:D Tusen takk jenter! Det er en liten stund siden jeg fikk de, men det er bedre sent enn aldri med et innlegg sier nå jeg:)
Pikene som har gitt meg denne er altså Brit i Brit's små puslerier og damene bak SavannaTreet.

Reglene for denne awarden er

1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til den personen som ga den awarden
3. Fortell 7 fakta om deg selv
4. Velg 7 andre du vil sende awarden til
5. Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden

Nå skal jeg prøve å komme på nye fakta som jeg ikke har skrevet før. Ska me sjå...

1. Jeg er 178 cm høy.  I 5. klasse var jeg 174 cm, og typ 50 kg.
2. Jeg er livredd slike kryp med 8 ben. Tidligere var jeg bare redd. Jeg har faktisk hatt en sprell levende tarantella på armen for mange år siden selv om jeg slet da også. Men etter at jeg bodde 4 måneder i Namibia og "levde" sammen med litt større versjoner av 8 benete kryp har jeg rett og slett fått angst. Å se en slik på tv gjør meg uvel i lang tid etterpå.
3. Jeg liker Jostein Gaarder og hans bøker. "Kabalmysteriet" har jeg lest 3 ganger. Maya har jeg fra hans bok med samme navn.
4. Jeg er en av de som elsker Grand Prix! (Slektninger av meg var faktisk med i den nasjonale finalen i fjor).
5. Mitt drømmeyrke er skuespiller eller kunstner.
6. Jeg er opprinnelig fra Nord-Norge og en bitteliten by som mange vet navnet på selv om den er så liten.
7. Jeg er av den typen som aldri får med seg teksten på sanger og har derfor egne versjoner (som jeg tror er riktig).  Feks: "Yummi yummi yummi, I got a hole in my tummy, and I just can't fill it up" Noen som vet hvilken sang det er???

Jeg gir den videre til 7 kreative bloggere:
UrbanRetro: Damen bak søte ugler og kule solbrilleetui!
Sukkertøy for øyet: Jepp, betegnende navn for bloggen hennes. Sukkertøy fra ende til annen.
Gun Hip Swollen Lip: Sterke farger er denne damens spesialitet.
Gallerry: Svensk "tjei" med sans for farger og nydelige illustrasjoner.
Sett det i en ramme: Hun har en egen tipi på rommet sitt! Løp og se!
Frk. Fosli: Verdens fineste elefantmaleri og en mengde annet laget med pensel, maling og søm.
Litt dill, mest dall: Kule tøysmykker og sovemasker med utvalgte ord for anledningen. Hva med en "Hangover" eller "lader opp"?

Maya

9 kommentarer:

erry sa...

Åh, tack så mycket! Jag har redan fått awarden och bloggat om den för några dagar sen. Jag lägger in en länk till dig också i samma inlägg :) Du är ju abslout också en av mina favoriter, jag bara älskar din härliga blogg!

Jag blir lite nyfiken på vilken by du kommer ifrån? Min pappa bodde i Tromsö ett tag så jag har varit runt lite i Nord-Norge, själv kommer jag från norra Sverige.

Många kramar, önskar dig en fin kväll!

alvorada sa...

Velfortjent pris! Du må jo være noe av det aller mest kreative i hele dette rare fine bloggeuniverset :)
Klarer ikke å plassere den sangen og klarer heller ikke å gjette hvilken bitteliten by du kommer fra, men jeg er veldig enig i at både Jostein Gaarder og Grand Prix er stas! :)

Håper alt står bra til på loftet!

P.S: Kan se for meg at du hadde passet utmerket som kunstner/skuespiller!! Synes jeg husker du hadde pensumbøker fra en litt annen sjanger, men hvem vet hva som kan dukke opp av andre muligheter? Håper du får mulighet til å følge drømmen din, jeg heier på deg!

Sanne sa...

ÅH! jeg er beæret! :) Jeg kommer også fra en bitteliten by i nord Norge og har alle bøkene til Jostein Gaarder, og har vært fan av ham siden jeg var ei lita jente. Til høsten skal jeg endelig få møte ham via skolen :):)

Tusen takk igjen!!!

Sanne sa...

Yummy yummy yummy I've got bugs in my tummy, and I think I'm liking it.

(Vet ikke om siste del er rett, men første del tror jeg er ganske ret...) Engelsk barnesang tror jeg, har hørt den fra Timon og Pumba. (Disney) Jegsynger den på norsk: Nammenammenamme jeg har biller i magen, og jeg tror jeg liker det!!!

mi-rachel sa...

jeg liker også godt kabalmysteriet:)

MiaNostalgia sa...

Gratulerer!Velfortjent pris, og morsomt å lese om deg.
Liker også godt Josten Gaarder, og Kabalmysteriet var første bok jeg leste (i voksen alder) som fikk meg til å få lyst til å lese mer bøker...

Ha en fin uke videre.

idyll sa...

Så kjekt å lese gøyale fakta om deg:)Jostein Gaarder er jo kjempekjekk lesning!!

Sender du adressen din til idyllogfanteri@hotmail.com så får du tilsendt en liten premie fra give awayen min:) Klem Idyll

Ida Susanne sa...

ååå, vanvittig koselig snuppeliten..
Dette varmer hjertet mitt skal di vite:)
TUSEN TUSEN takk.
Snille snille deg:)
You made my day baby.

Frk. Fosli sa...

God aften frøken Maya!
Tusen tusen takk for award og fine ord :) Nå har jeg allerede fått den fra et par stykker tidligere, så derfor ser du den ikke på nytt igjen inne hos meg - men jeg ble veldig takknemlig og stolt over å havne på lista di!
Det morsomste var likevel å lese om din pasjon for Kabalmysteriet! Jeg har det nemlig likedan. Jeg får en litt sånn magisk kriblefølelse bare jeg tenker på den historien :-) Og så må jeg bare bøye meg i støvet for han som har skrevet den, FOR en fantasti!

Til slutt må jeg bare kommentere kule-lampene dine! Det er så morsomt å se at de er populære! En slik hadde jeg over senga da jeg var lita jente, men jeg tror jeg bare syntes den var litt rar. Selv om mamma faktisk malte den rosa slik at den skulle passe inn =)

Ha en strålende aften!