torsdag 4. februar 2010

Prosjekt: Bokser blir til hyller

Hvis du som meg er glad i fine bokser i hardpapp har du kanskje noen liggende som du ikke bruker til noe spesielt? Da kan du kanskje henge de på veggen og bruke de til pynt på den måten. Det er godt mulig du har esker hengende allerede, men jeg fant ikke ut av det før her om dagen. Så her er min versjon. Eskene mine hadde fint papir inni også, så de gjorde seg på veggen synes jeg. De danner en bitteliten hylleseksjon eller settekasse. Jeg tenker også at de kan stå for seg selv og brukes som en type ramme, et slags display for fine ting.
Eskene jeg har brukt er fra et sett på 7. Disse 3 har bare stått uten noe innhold egentlig. Jeg har festet oppheng i hver og enkelt med sterkt lim (til høyre på bilde under). Siden jeg er en av de som stadig endrer på ting har jeg bare brukt tack-it som "lim" mellom boksene (kan jo hende jeg vil bruke de til noe annet etterhvert, og da vil jeg ha muligheten). Men jeg ser for meg at riktig mange slike limt sammen eller spredd på en vegg kan bli kult!

Den ene lysestaken fant jeg på bruktbutikk, og jeg synes den er skikkelig vårlig med sine blomster. Hjertet som henger på veggen er laget av vatthjerter tredd på ståltråd, og Kokeshi-dukkene som står i hyllen kjøpte jeg i Kina i sommer. Jeg er riktig fornøyd med det kjøpet. Jeg betalte ca 50 kroner for 4 stykker, og jeg ser jo at de selges her hjemme nå til høyere pris enn det. Føler det er et skikkelig kupp, hihi. Nesten slik at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere når jeg ser at de begynner å bli populære her hjemme. De kunne jo ha gjort seg i en liten bloggbutikk.
Sånn, da skal resten av dagen være en riktig slaraffen dag. Dagen etter at jeg går av vakt er bestandig viet i latskapens ånd. En måte å samle energi på, hihi. Nå skal jeg slynge meg i sofaen og nyte fridagen. Ønsker alle som er innom en fin dag. Snart er det helg!:D

Maya

16 kommentarer:

Julia sa...

Sikke en god måde, at bruge sine fine kasser på. Det ser rigtigt flot ud, og er som du siger, en god måde at ramme yndlingsting ind ;)

victoria sa...

Flott måte og bruke flotte esker på, har en drøss av det selv da jeg gjerne tar med fra jobben når utstillingen er ferdig.... Ofte vi bruker masse flotte esker da, så det kan jog bruke de til...
Du er til stor inspirasjon maya..
klem victoria

idyll sa...

Det var kjempesmart!! Eskene var fine på veggen:) Hjul på kommoden var jo bare genialt.. Tror jeg må få noen på skapet i gangen min.. Lett å støvsuge!! Genialt.. Takk for tipset.

Ha ein strålende dag, klem fra Idyll

En støvel og en sko sa...

Kjempefin ide! Du er så kreativ og oppfinnsom.

Ja, de dukkene har skikkelig tatt av her i Norge nå. Dine er jo kjempesøte.

God helg.

Hilsen Sølvi

Maren - midt på jorden sa...

Så god ide å henge eskene på veggen:) Finnes jo så utrolig masse fine å få kjøpt i disse dager, og så er det jo en enkel ting å lage selv også. Takk for gode tips:)

Sanne sa...

Så bra ide. den må jeg se om jeg får brukt. Men hvordan har du festet dem?

storeflittig sa...

hei!

du dette var flott! syns du har fått det helt profft, jo, jeg har prøvd meg en gang, og det ble bulkibulk og lite bloggvennlig. du har håndlag, skjønner jeg!

har du vist frem boksen som planten din står i før? jeg har vel ikke misset den før? UTROLIG fin, jeg blir glad bare av å tenke på at du har en slik, og *krysser alle fingre* for å finne noe lignende på loppis snart. nå må vel sesongen åpne snart igjen, hihi.

håper du har en fin torsdag, snart er det helg!

Malin sa...

Så genialt ! Det ville jeg aldri klart å tenke ut selv :p

Miss-handy sa...

Hei!
Det var riktig miss-handy side du var inne på nå:)...og tusen takk for kommentaren:)
De boksene var en riktig smart idè!
Holder på med eldstesønnen sitt rom, og over sengen skal det egentlig bare være en south-park plakat....men hmmm...kanskje jeg kan kle noen bokser med plakaten?...det kan jo bli både nyttig og kult....tror det må bli sånn jeg:) takk for tipset:)
Ha en super kveld videre

MiaNostalgia sa...

Kjempesmart funnet på - det ble veldig stilig!...Og de kinesiske dukkkene dine er veldig søte.

Sylke sa...

Skikkelig blikkfang med eskene på veggen! Du har alltid så kreative ideer og vet å plassere fargeklattene ;)

Og de kinesiske dukkene er veldig søte...!

Blandet loft sa...

Hoho for en genial idè! Alt du gjør blir vakkert Maya, jeg er imponert.
Klem fra BlandetLoft

erry sa...

Wow, vilken läcker idé! Men så är ju också Maya full av bra idéer! :)

Ida Susanne sa...

De dukkene er utrolig flotte, herlige farger:)
Smart smart med boksene som hylle*like*
Kjempe herlig blikkfang.
Tusen takk for supersøte ord i bloggen min, er sååå koselig:)

Christine sa...

du er alltid så full av gode idéer du, maja ;D dette ble jo kjempekult :D

Pia sa...

Bare en liten hilsen fra meg, har kost meg i bloggen din! Lurt det der med eske-hyller!