fredag 5. februar 2010

Ram det inn, del 2

Oioioi, som jeg går og bytter og flytter om på ting på loftet for tiden. Men jeg koser meg så da får det bare være slik. Er ikke så mye som skal til for at det skal bli litt annerledes:) Denne gangen er det et sinkbrett som har fått sin nye funksjon. Jeg hadde en liten periode i fjor hvor jeg pimpet slike brett (se bl.a her og her hvis du vil se hvordan det så ut).  Denne gangen tenkte jeg å male brettet, men så liker jeg at det er litt kaldt og røfft. Da passer det liksom litt bedre å henge på et vattkulehjerte og et klissete, romantisk bilde av meg og sambo. (Jeg brukte tack-it, men tape går jo også). Fine kontraster; metall mot romlemantisk, hihi. Og siden jeg ikke klarte å velge hvilket bilde av kommoden med stæsj oppå som skulle være med slengte jeg likesågodt med begge to. Håpløs! Det er ikke store forskjellen bortsett fra kuttet og en vase fra eller til. Men jeg regner med at jeg har deres fulle forståelse. Sånn er interiørbloggere av og til, ikke sant?

Helt sånn på slutten må jeg nesten reklamere litt for Kulør og bloggernes palett. Noen gjorde meg oppmerksom på at Kulør sin nettside nå er lansert. Det ser ut som at de satser på å ha en mengde interiør- og fargetips på denne siden, så det kan være verdt å følge med!
Og i tillegg ser det hele så profft ut at jeg er helt himmelfallen av å få være med på dette, hihi. Ikke at jeg hadde trodd det skulle være uprofft, men det blir liksom noe annet når jeg ser nettsiden live. 
I kveld blir det besøk og pizza her i huset, før lørdagen bringer med seg en aldri så liten bursdagfeiring av en kjær venninne. Ha en nydelig helg du som er innom!

Maya

8 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Morro meg hjul på kommoden din, gjør den enda mer spesielll:)
Virkelig et nydelig blikkfang hele veggen, puffen,puta, den lille hesten, hjertet..ja..alt sammen:)

Super fint.

Ravenhill sa...

Det ble jo nydelig! Jeg er vilt begeistret over kommoden din!!!

Pink Lady sa...

Du har det så stilig på loftet ditt!

Og grattis med å få være med å lage farge:) Har ikke fått vært inne på nettsiden, men skal se om jeg får tatt turen innom siden du anbefaler så varmt:)

God helg til deg!

Klem Pink Lady

victoria sa...

Har alt vært inne og tittet på nettsidene, kjempe flott vare det, kan tenke meg det er stas og være med på det....
Kjempe kult fat, og elsker den kommoden din... Alle bildene var rett og slett lekre...
klem victoria

Patina-H sa...

Det var ein lur idè, brettet vart jo kjempefint :)
Ynskjer deg ei god helg !

Christine sa...

sånn er jo vi interiørbloggere hele tiden ;) uansett så er bilder alltid en bra ting, kan ikke få for mange av dem ;) er bra å få med alle vinkler!

så fin kulør sin presentasjon var, kjempemange fine farger, kunne lett tenkt meg å bruke flere av de i fremtidige prosjekter :D

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Artig det du har gjort med tinnfatet...kreativ det er du:)
Og nydelig den farven du blandet.....
Ha en kos helg Maya....
GoeKlemmer

Solrosa sa...

Digger!! Har noen sånne brett jeg også som jeg har kjøpt for å gjøre noe med dem og så kommer jeg ikke helt igang, da, for planen er ikke god nok!! Kjempefint tips. Mulig jeg stjeler litt... :)

God helg, Maya!! Håper alt er bra!! Klem