søndag 7. februar 2010

Små bruktfunn: lampe(skjermer)

Som jeg skrev i går tilbrakte jeg altså lørdagsmorgen på bruktmarked. Og jeg kom ikke tomhendt hjem. Jeg har i lang tid vært på utkikk etter lamper til soverommet vårt. Jeg har sett etter en type "kule-lamper" for å
henge på veggen, men har ikke vært heldig. Så i går da jeg kom over disse to søte lampeskjermene tenkte jeg at om nå ikke lampene på hver sin side av sengen er av samme sort, så kan ihvertfall lampeskjermene være det. Stoffet er litt skjoldete så jeg tenkte egentlig å strippe de, eller få på noe nytt stoff, men vi får se hva det blir til. Siden jeg nå er i farta med hekling håper jeg liksom at jeg skal bli flink nok til å hekle rundt skjermen som kreative Brigg har gjort. Jeg synes det er veldig tøfft.

Men, ta-ta, jeg er enda ikke ferdig! Da jeg var på vei ut av markedet oppdaget jeg plutselig disse to! Jeg ble mer en overekstatisk glad, og skjulte det så godt jeg kunne. Jeg ville jo ikke vise selgeren at jeg hadde funnet nettopp de "kule-lampene" som jeg hadde lett etter så lenge. Nå har de jo ikke samme farge, men om det blir for ille kan jeg alltids ty til spraylakk. Og de virker jammen meg begge to.  Jeg betalte kun 80 kroner for begge og det synes jeg ikke er så gæli. Skjermene over betalte jeg 10 pr stk for, så da føles det ikke så bortkasta ut å legge de på lagring til jeg finner en plass til de. Nå skal jo disse kulene opp på soveromsveggen:)

Og tusen takk for alle tipsene om heklebøker og -sider på nett! Fantastisk! Her blir det en liten runde rundt på nett etterhvert for å sjekke tipsene. Kanskje jeg lager et innlegg med hekletipsene også  i et innlegg, får se hva det blir til. Jeg mangler ihvertfall ikke muligheter for læring, hehe:D

Maya

12 kommentarer:

Julia sa...

Godt køb, 40:- per kuglelampe er jo helt vildt billigt. Tillykke ;)

smilehull sa...

De kulelampene er jo utrolig stilige, og den prisen er slettes ikke ille!
Jeg reddet to grønne kulelamper forrige uke når mamma holdt på å kaste (!) dem! Hun syntes ikke de var verdt å gi til loppemarked en gang...kunne ikke skønne at noen ville ha dem. Og nå havner de på soverommet vårt:) Så får hun komme å se hvor stilig det blir...

Kamille sa...

Du og du så flotte lampar!! :) Liker veldig godt den kvite pinne stolen din også :)

Ha ein god søndag!
Helsing Kamille

Janne sa...

Så morsom og herlig blogg du har;);) Legger meg til som følger jeg;) De nederse lampene har jeg også fått tak i. To stk i lyseblå helt lik den hvite du har kjøpt;)

Fin Søndag til deg,
Klem fra Janne

victoria sa...

Ja det var noen gode kup du...
Lampene var kjempe kuuuule og skjermene var også veldig flotte, fin fasong på de....
Ha en super søndag, håper sola skinner like mye der som den gjør her... nydelig
klem victoria

mi-rachel sa...

så utrolig fine de lampeskjermene var!

Kaspara sa...

Hei Maya
Lørdagsmorgen på bruktmarked hørtes slettes ikke dumt ut!
Hyggelig er det jo at man kommer hjem med fangst også.Likte spesielt godt den røde og den hvite lampa du fant.
Nydelige stoffer du viser i forrige innlegg også. Ble så kry da jeg fikk litt av det lyserosa fra Kardemomme en gang, det er nydelig!
Ha en flott ny uke! Klem Kaspara

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Så tøffe de var, og de hvite skjermene likte jeg veldig veldig godt. Går det ikke ann å farge dem da tro?
For noen flotte kupp du har gjort deg :)

Sylke sa...

Her får du et lite hekltips til:
Cappelens store håndarbeidsbok har også en god hekledel med forskjellige mønstre, firkanter og gode illustrasjoner.

Fine lampeskjermer du har fått!

Pink Lady sa...

Ja til innlegg med hekletips!

Klem Pink Lady

atinybitofheaven sa...

De lampene var utrolig stilige!! Gleder meg til å se dem på plass :-)

klemmer

Solrosa sa...

Joho! Ingen sydhavsøy her, nei. Er i Bergen, men det er knall vær! Er forkjølet. :( Men har det bra - lite blogg for tiden, men prøver å være innom en del hos dere andre, da, for det er jo koselig selv om jeg ikke lager så mange innlegg selv. :)

Ha en god dag, Maya!

Sol-klem fra Bergen