torsdag 22. april 2010

3 x lykke


Lykke: Eksamen innlevert.
Lykke: Retrostoffer kjøpt av Nina.
Lykke: Eksamensgave til meg selv, to kopper fra Marimekko.


Jeg har laget verdens enkleste cyberspace-lappeteppe, hihi. Gleder meg til å forsøke å sy et med de nye stoffene kombinert med stoffer jeg har fra før.


Jeg skulle også ha med en fjerde lykke: premier vunnet i Snøstorms giveaway. Men kamera gikk tomt for batteri, så det får bli en annen dag. Nå skal jeg slynge meg på sofaen, drikke Pepsi Max og lese det nyeste Bolig+. Attpåtil er det skyfri himmel. Hvilken dag!

Maya

20 kommentarer:

She: sa...

Gratulerer med levert eksamen! Liker bloggen din veldig godt, fargerike bilder og mye moro! Takk :)
Hanne

Unknown sa...

Så fiint!!

Är det marimekko muggar kanske? :)
Kram annaleena

Eline sa...

Her var det mye lykke! Hurra for innlevert oppgave. Du imponerer meg stort- du er flink til å få til alt! Selv ligger jeg syk hjemme på andre uken, og håper å bli frisk til bryllupet på tirsdag. Hvis vi får dratt da, asken gjør åpenbart som den selv vil om dagen. Så forhåpentligvis sees vi i mai, da med ring på fingeren! Joho! Det er lykke for meg! Kos deg og nyt dagen. Hils mannen. Klem fra Eline

sean the prawn sa...

that would make a beautiful quilt if you decide to do it for real.

Nina sa...

SMART lappeteppestrategi. At jeg ikke så disse sammensetningen her før jeg solgte da *S*. Darn :). Gleder meg til å følge med prosjektet ditt, Maya.

Vi har tydeligvis en felles last til i tillegg til retrostoffer - Pepsi max - selv om jeg prøver å redusere litt. I dag har jeg gått bananas med smootie i stedet, men det har blitt en brun skvett noen ganger.

Det er vel så følelser som er så fylt av lettelse som en innlevert eksamen. Savner nesten den følelsen. Jeg skal etterhvert tenke litt tanker om å gå tilbake til skolebenken, men vi får nå se. Kan jeg spørre om hva du studerer? En lærer er jo alltid nysgjerrig på slik vet du.

(eddas) sa...

Ja...da har du all grunn til og føle lykke:)
Solen skinner som bare rakkern...har vært og sviset på Majorstuen...og da ble det flere roser med hjem:)
ha en flott kveld..
eddaKlemmer til deg:)

Ellen sa...

Fantastiske retrobunke du har skaffet deg der da!Ville bare si takk for at du stakk innom, og takk for en veldig hyggelig velkomst til bloggverden!Synes det er veldig morsomt at du tittet innom Gasellene, for vi har nemlig fulgt med deg og (blitt inspirert av deg) ganske lenge...i all hemmelighet.(Før vi skjønte at det verken var farlig eller vanskelig å blogge....) Håper eksamen din gikk bra, vet hvordan det er å vente på sensur...ikke moro.Fint å holde seg busy med sying i en sånn tid, og det kan jo du med alle de flotte stoffene!
Ha en finfin torsdagskveld!!!

Hege sa...

Åå, jeg som ikke kan sy burde slå meg på cyberspace-lappeteppe-teknikken ;-p
Kjempeflotte retrostoffer du har vært heldig å få tak i :)

Hilsen Hege

PS: grattis med vel overstått eksamen!

Scandinavian Retro sa...

Vel overstått eksamen! Alltid pyton på forhånd, men så herlig etterpå:) Og viktig å gi seg selv en belønning, håper du får slappet av med en god kopp te/kaffe i de nyinnkjøpte marimekkoene:)

Malin sa...

Åååh, jeg likte koppene skikkelig godt :)

Sylke Feldhusen sa...

Gratulerer med innlevert eksamen! Flotte kopper du har gitt deg selv i gave :)

Maya: sa...

Titt tei Eline! Har sendt deg mail jeg (hotmail om adressen jeg har er riktig da...). God bedring, du må ikke være syk nå!;)

Loftet

Kristine Dall sa...

De koppene var fantastisk fiiine! Har faktisk aldri sett dem før. Gratulerer med levert eksamen :)

till-vidas-ara sa...

Grattis till all din lycka och till fona stoffer :)))

Morgonkramar Lycke

(eddas) sa...

heisann:)
takk for før i dag...var bare kjempehyggelig og møte deg:)
nå har jeg oppsummert dagens og gårsdagens fangst og må si meg riktig fornøyd:)og så har jeg fått lånt meg pc av henne jeg var på loppis med...som du ikke så:)så jeg er så glad...for nå kan jeg lage innlegg om loppis kjøpene:)
ha en koselig kveld..
eddaKlemmer til deg:)

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner godt du er i lykkemodus. Herlig teppe du har laget.

Kamille sa...

Så fint lappeteppe du har lagt!! Koppane er supersøte, sko gjerna hatt ein stabel av dei :)
Ha ein finfin søndag!
Klemmen

Therese sa...

Dette har du VIRKELIG fortjent. Gratulerer så mye søte du :)

mette sa...

åh her var det kommet masse flotte blogginnlegg siden jeg var innom sist!! blir veldig inspirert av alle de flotte bildene dine, du er f l i n k !!!

Monica sa...

Herlige stoffer du har her!
På bloggen min driver jeg å skal sette sammen noen av oss "hobbyjenter" til bytte av selvsammensatt hobbypakke (les her http://mjelstad.blogg.no/1274699957_bli_med_p_pakkebytte_.html ) Gi en lyd om du er med da :))